Sloboda i stvarnost

Sloboda kao pojam i tema , naša nažalost surova stvarnost i istina

Моја фотографија
Име:
Локација: Prokuplje, Srbija, Serbia

Rođen i živi u Prokuplju , član partije Sloboda od 2001 godine. , član SKJ od 1978 godine. , član NKPJ od 2008 godine. , osnovnu , srednju i višu školu završio u Prokuplju od skora mladi penzioner .

понедељак, 10. август 2009.

STVARNOST


ISTINA O CRVENOJ ZVEZDI
Mnogi misle da znaju šta je glavni uzrok krize u Fudbalskom Klubu Crvena Zvezda , ali se varaju . Glavni uzrok je isti koji je zadesio ova preduzeća koja su već privatizovana , pa sada radnici štrajkuju širom Srbije tražeći svoja prava . U sport se umešala politika . Ove sadašnje *demokrate* koje DELIJE zdušno podržavaju , gledaju da unište najveći klub na balkanu .
Jer posle ostavke Dragana Džajića *treće Zvezdine zvezdice* i posle Dragana Stojkovića *Piksija* *pete Zvezdine zvezdice* umešali su se političari koji *vole C. Zvezdu* do zadnjeg evrića . Ti političari imaju za plan , isto kao i za fabrike i preduzeća , da što više upropaste sportskog giganta kakva je Zvezda i da ga prodaju za tako reći džabe nekom ko će sve da razruši i da izgradi neki veliki objekat za neke druge namene . Među tim *zvezdoljupcima* našao se ali ne slučajno i Aleksandar Vlahović funkcioner DS , poznat po tome da je upropastio Srpsku privredu i ekonomiju . To isto sada radi i u sportskom gigantu Crvenoj Zvezdi . To je jedan običan lopov i kriminalac najgore vrste koji umesto na funkciju u DS treba da bude iza brave . Jer taj Vlahović ima dosta neoproštenih grehova prema Srpskoj privredi i ekonomiji .
Za razliku od političara navijači sportskog giganta Crvene Zvezde žele i hoće da pomognu svom klubu , među njima i ja . Ako nešto pođe naopako niko upravu ni SD a ni FK ne može da spase od navijača . Navijači će tada da naprave haos i sve će biti gotovo u tren oka , smeniće rukovodstva i zauzeće stadion pa će postaviti uslove koje teško ko može da ispuni . Nadaj bože da do toga dođe .....
Eto to je ukratko to o stanju u Crvenoj Zvezdi mom najomiljenijem klubu , mojoj Crvenoj Zvezdi .
Pozdrav od urednika ovog bloga Todorović B. Bojana .
Zvanični sajt FK Crvena Zvezda je www.crvenazvezdafk.com .

0 Коментари:

Постави коментар

Пријавите се на Објављивање коментара [Atom]

<< Почетна