Sloboda i stvarnost

Sloboda kao pojam i tema , naša nažalost surova stvarnost i istina

Моја фотографија
Име:
Локација: Prokuplje, Srbija, Serbia

Rođen i živi u Prokuplju , član partije Sloboda od 2001 godine. , član SKJ od 1978 godine. , član NKPJ od 2008 godine. , osnovnu , srednju i višu školu završio u Prokuplju od skora mladi penzioner .

петак, 7. новембар 2008.

STVARNOST

RAZDOR I PRODAJA SRBIJE :
Evo već duže vreme čelnici vlade Srbije , tačnije predsednik Tadić i ostala bulumenta oko njega , tajno vode razgovore sa čelnicima EU i predstavnicima EU na Kosovu oko priznavanja nezavisnosti Kosova i dolaska i raspoređivanja EULEKSA na Kosovu . To do sada niko nije znao ali vest je procurila tako da oni i dalje rade ono što su počeli , a odvraćajući pažnju sa toga govoreći o ekonomskoj krizi , kandidaturi Srbije za ulazak u EU i ostalim glupostima sve u cilju da se odvrati pažnja od onog glavnog , a to je da se Srbija rasprodaje i usitnjava na sitne delove . Veliki problemi pored Kosova javljaju se i u Vojvodini i na Sandžaku . Ni malo situacija nije bezazlena , već vrlo ozbiljna . Na ove probleme stalno ukazuju opozicione partije , na šta se skupština i vlada ne obaziru , oni govore sve jedno te isto nebi li sakrili pravu istinu .
A ta istina je : DA SE SRBIJA RASPRODAJE ZA JEFTINE PARE , A SVE TO PO NALOGU SA ZAPADA , TAČNIJE OD AMERIKE I BRITANIJE .
A evo i dokaza za tu tezu . Baš ovih dana je u poseti Srbiji i Kosovu dolazio jedan od njih , Dejvid Miliband Britanski ministar spoljnih poslova , poznat po tome što propagira uterivanje demokratije , isprva mirnim i diplomatskim putem , a posle vojnom silom ako ovo ne uspe .
On nije džabe došao , nego da vidi šta se dešava i dokle se stiglo . A naša izdajnička vlada Srbije već osam godina sistematski uništava Srbiju a u poslednjih nekoliko meseci to se intenziviralo i postalo nesnošljivo za građane i birače Srbije . Oni postaju sve siromašniji a plus i bez posla ostaju , a vlada i ministarstvo odbrane se pravdaju da je ekonomska kriza učinila svoje i da radnici moraju da ostanu bez posla .
Tako se samo još više produbljuje ta kriza i vodi Srbiju u propast . A samim tim se stvara i beda i siromaštvo u državi Srbiji .
U svim tim radnjama prednjače predsednik Tadić , Dinkić , Jelašić , Dačić , Krkobabić i ostali koji zavaravaju narod glupim pričama i bajkama . I šta oni očekuju na sledećim izborima , da ponovo po neznam koji put lažu narod sočnim lažima . Ja se iskreno nadam da do toga neće doći i da će narod - birači ovog puta da procene kako treba i da neće više da greše .
Na ovim izborima , koji uskoro slede , birači ne smeju da pogreše jer ako to ponove od Srbije nema ništa , ostaće Beogradski pašaluk a okupatori će da nam kroje kapu .
Eto to je cela i živa istina o Srbiji pa vi dragi moji procenite sami .
Veliki pozdrav od urednika ovog bloga Todorović B. Bojana .

0 Коментари:

Постави коментар

Пријавите се на Објављивање коментара [Atom]

<< Почетна