Sloboda i stvarnost

Sloboda kao pojam i tema , naša nažalost surova stvarnost i istina

Моја фотографија
Име:
Локација: Prokuplje, Srbija, Serbia

Rođen i živi u Prokuplju , član partije Sloboda od 2001 godine. , član SKJ od 1978 godine. , član NKPJ od 2008 godine. , osnovnu , srednju i višu školu završio u Prokuplju od skora mladi penzioner .

понедељак, 10. август 2009.

STVARNOST

GODIŠNJICA OD NAPADA NA HIROŠIMU I NAGASAKI

Danas se navršava 64 godina od napada SAD na Japanske gradove Hirošima i Nagasaki kada su bačene 2 atomske bombe velike razorne moći . Te bombe uništile su potpuno ova 2 grada u kojima je poginulo oko 200.000 ljudi . Taj najgnusniji zločin izvršili su Amerikanci na nedužan narod . Od tada Japan je pod patronatom Amerike koja im svakodnevno uteruje demokratiju i zbog kojih su skoro bankrotirali .

Taj pomen je obeležen u gradskom parku *Mir* u Nagasakiju uz lupanje zvona i paljenje sveća .

Ne bi trebali Japanci da zaborave ovaj večito upamćen zločin nad njihovim narodom , već da ga pamte i da se nikada ne pokoravaju Amerikancima koji uteruju demokratiju i uništavaju njihovu državu . Treba uvek da pamte taj užas koji su doživeli od njh i da im jednog dana vrate taj isti zločin . Trebaju se odupreti njihovoj tiraniji i skinuti jaram i breme koji im oni stavljaju na njihova nejaka leđa , isto kao što su uradili i Srbiji 1999 godine . TO NESMEJU NIKADA DA ZABORAVE .

Pozdrav od urednika ovog bloga Todorović B. Bojana .

0 Коментари:

Постави коментар

Пријавите се на Објављивање коментара [Atom]

<< Почетна