Sloboda i stvarnost

Sloboda kao pojam i tema , naša nažalost surova stvarnost i istina

Моја фотографија
Име:
Локација: Prokuplje, Srbija, Serbia

Rođen i živi u Prokuplju , član partije Sloboda od 2001 godine. , član SKJ od 1978 godine. , član NKPJ od 2008 godine. , osnovnu , srednju i višu školu završio u Prokuplju od skora mladi penzioner .

недеља, 16. новембар 2008.

STVARNOST

KO JE KRIV ZA RASPAD SFRJ :
Evo dragi moji posetioci , baš ovih dana se govori o krivici , ko je kriv za ova dešavanja u bivšoj SFRJ . Hrvati koji su izvršili najveće etničko čišćenje na ovim prostorima neće nikom da se izvinjavaju , a pogotovo ne Srbima . Hrvati koji su izvršili najveći zločin na ovim prostorima , zajedno sa Bosancima , govore da su Srbi krivi za to . O čemu oni to govore , oni koji su u dve akcije istrebili Srbe sa prostora Hrvatske i Bosne nisu kažnjeni , a takođe i Bosanci , nego ih tribunal u Hagu procesuira i oslobađa usled nedostatka dokaza , a protiv Srba imaju dokaze i daju im maksimalne kazne .
Pa gde je tu pravda , šta oni još hoće , hoće da Srbiju svedu na Beogradski pašaluk , zajedno sa ovim domaćim izdajnicima i Američkim plaćenicima . Sa ovom marionetskom vladom koja kao brine o svom narodu , a za samo 2 nedelje otpušteno je 3.000 radnika . Eto to je za njih bolji život , beda i siromaštvo .
U tim njihovim akcijama , Bljesak i Oluja , oni su pobili oko 15.000 Srba a proterali iz Hrvatske i Bosne oko 300.000 Srba . Sve oko priprema i sprovođenja tih akcija mogli ste da vidite na snimcima koji su bili prikazivani na TV stanicama u Srbiji . Tu su prikazani i snimci razgovora Tuđmana i njegovih generala , kao i njegove vlade .
Pa posle kažu Srbi su krivi za sve , Srbi su genocidan narod . To uopšte nije tačno , genocidan narod su : Hrvatska , Bosna , Nemačka , Italija , Vatikan , Amerika i Albanija a ne Srbija . U procesu Slobodanu Miloševiću u Hagu se moglo čuti i videti šta je istina i sva dešavanja u vezi toga u tim godinama . To znači da je Milošević dokazao , uz pomoć svedoka odbrane , da je sve ono što mu se stavlja na teret netačno i da nije kriv ni po jednoj tački optužnice . Kako se Slobodan Milošević odbranio ovi iz Haga nisu smeli da ga oslobode nego su ga ubili , a da su ga oslobodili predstavljao bi ozbiljnu pretnju njihovoj demokratiji i uterivanju demokratije . Jer da je Milošević izašao iz tribunala stanje u Srbiji bi se znatno promenilo i pitanje je da li bi ova bagra ostala na vlasti u Srbiji .
Eto to vam je cela i živa istina .
Puno pozdrava od urednika ovog bloga Todorović B. Bojana .

0 Коментари:

Постави коментар

Пријавите се на Објављивање коментара [Atom]

<< Почетна