Sloboda i stvarnost

Sloboda kao pojam i tema , naša nažalost surova stvarnost i istina

Моја фотографија
Име:
Локација: Prokuplje, Srbija, Serbia

Rođen i živi u Prokuplju , član partije Sloboda od 2001 godine. , član SKJ od 1978 godine. , član NKPJ od 2008 godine. , osnovnu , srednju i višu školu završio u Prokuplju od skora mladi penzioner .

понедељак, 23. март 2009.

STVARNOST

GODIŠNJICA OD AGRESIJE NATO SNAGA NA SRJ : 24.03.1999.-24.03.2009. ; *DA SE NIKADA NE ZABORAVI* :

Dana 24.03.1999. NATO je izvršio najgnusniji zločin nad SRJ , Srbiju , nanevši joj ogromne materijalne i ljudske štete . Tada je poginulo na hiljade ljudi , žena i dece . Gađani su vozovi , autobusi i kolone izbeglih Srba i nealbanaca sa Kosova . Gađani su generalštab , savezni SUP , SSNO , televizija Srbije , rezidencija predsednika Slobodana Miloševića , njegova spavaća soba , kasarne , ambasade stranih država i druge javne zgrade . Gađani su gradovi širom Srbije i to : Valjevo , Pančevo , Niš , Beograd , Novi Sad , Prokuplje , Priština i ostali gradovi .

NIKADA MI SRBI , A I NAŠI POTOMCI NESMEMO ZABORAVITI ONO ŠTO SU NAM ZLOČINAČKE HORDE SA ZAPADA URADILE , NIKADA NE SMEMO ZABORAVIRTI NA PALE ŽRTVE TOG LUDILA . NEKA SE I NJIMA VRATI ONO ŠTO SMO MI SRBI PREŽIVELI , NEKA IH POJEDE KUGA ILI NEKA STRAŠNA ZARAZNA BOLEST . NEKA I NJIHOVE PORODICE PLAČU , NEKA I ONI OSETE ONO ŠTO I MI , A ZA SVE SU KRIVI AMERI , BRITANCI I OSTALE DRŽAVE EVROPSKE UNIJE KOJE SU SADA PRIZNALE NEZAVISNO KOSOVO . NO VRATIĆE SE SVE TO NJIMA JEDNOGA DANA , A TAJ DAN JE VEOMA BLIZU .
A SVE SE TO DEŠAVALO ZBOG KOSOVA KOJE SU SADA PRIVREMENO ZAUZELI OKUPATORI I KOJI ĆE UBRZO DA IZAĐU SA KOSOVA , A POSLE TOGA JE KOSOVO PONOVO NAŠE I NIKADA SE NEĆE VRATITI POD PROTEKTORAT EVROPE I U RUKE KRIMINALACA SA KOSOVA , ONI KOJI GA SADA VODE .

Pozdrav od urednika ovog bloga Todorović B. Bojana .

0 Коментари:

Постави коментар

Пријавите се на Објављивање коментара [Atom]

<< Почетна